Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Caddy
User Name
Password
Home FAQ Register Members List Calendar Today's Posts





Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 14-04-2015, 12:04
hermanus1956 hermanus1956 is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 3
Default startproblemen Caddy SDI 2007

goedemiddag,

Ik heb een vraag over mijn Caddy SDI uit 2007.
Als ik 'smorgens bij een tempratuur onder de 6 graden mijn auto wil starten duurt het een tijdje voor hij aanslaat. hij stottert niet , hij pakt hem gewoon niet verder rijd hij als een zonnetje als hij eenmaal warm is en rijd.
Hij is al naar de garage geweest en ze hebben 4 gloeibougies vervangen, bougie 1e cilinder schroefdraad opgezuiverd en brandstoffilter vervangen maar nog heb ik het probleem.
Wie kent dit probleem en wat zou het kunnen zijn?

gr.Herman.
Reply With Quote
  #2  
Old 16-04-2015, 10:36
hermanus1956 hermanus1956 is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 3
Default

heeft niemand enig idee ?
Reply With Quote
  #3  
Old 21-04-2015, 17:46
Volf GT's Avatar
Volf GT Volf GT is offline
VW Fanatic
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 377
Default

Smerige injectoren.
__________________
Daily driver:
Kia Rio HB (under construction)

VW T5 2.5 TDI


Owned:
Vw Volf GT GL
Vw Golf mk. 2 Function
Vw Polo 6n1 Highline
Vw Corrado G60 JD
Peugeot 205 Radio 1 FM UK
Reply With Quote
  #4  
Old 29-04-2015, 20:57
Rikski Rikski is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 24
Default

Blauwe rook erbij?
Reply With Quote
  #5  
Old 29-04-2015, 21:59
Pro FM's Avatar
Pro FM Pro FM is offline
VW Addict
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 508
Default

(edit, Laat maar, al genoemd.. )
__________________
Daily /Work: Caddy Highline TDI 2.0 2018 | Fun: Golf Cabrio MK1 1991 G60
Pro FM 24/7 Nonstop Danceclassics & Dancehits
Reply With Quote
  #6  
Old 20-09-2015, 15:46
PA7GB PA7GB is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 3
Default

[QUOTE=hermanus1956]goedemiddag,

Ik heb een vraag over mijn Caddy SDI uit 2007.
Als ik 'smorgens bij een tempratuur onder de 6 graden mijn auto wil starten duurt het een tijdje voor hij aanslaat. hij stottert niet , hij pakt hem gewoon niet verder rijd hij als een zonnetje als hij eenmaal warm is en rijd.
Hij is al naar de garage geweest en ze hebben 4 gloeibougies vervangen, bougie 1e cilinder schroefdraad opgezuiverd en brandstoffilter vervangen maar nog heb ik het probleem.
Wie kent dit probleem en wat zou het kunnen zijn?

Hallo Herman,
ik heb eigenlijk dezelfde problemen als jij. Alleen maakt het niet uit welke temperatuur er is, want als hij warm is bijna altijd gelijk starten.
Wil binnenkort de opvoerpomp in de brandstoftank controleren want die zou wel defect kunnen wezen. Tip van iemand gekregen...
Misschien bij jou ook?
Reply With Quote
  #7  
Old 04-10-2015, 00:17
Polo1w Polo1w is offline
Postwhore
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,077
Default

Temperatuursensor die foutieve waarden geeft?
Starttoerental te laag (startmotor gaar), soms slecht hoorbaar dat ie trager draait dan hoort.
Tot slot, is niet temperatuurafhankelijk, maar met regelmaat 'slaan de verstuivers in' dwz, ze gaan wat scheef in de kop zitten, waardoor de O-ringen van de verstuivers niet meer afdichten, en er lucht bij komt, wat resulteerd in slecht starten. (Als motoroliepeil stijgt is dit een slecht voorteken)

Heb je hem al fatsoenlijk uit laten lezen??
__________________
E36 325TDS '96 daily tractor
E30 320i cabrio '90 😎
Twingo 1.2 '01 extra daily
Twingo 1.2 '08 voor de vrouw
Polo 2f steilheck 1.4diesel (1w) is back!
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 06:44.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum