Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek overig > Ice en andere auto electronica
User Name
Password
Home FAQ Register Members List Calendar Today's Posts





Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-03-2006, 13:49
d@nfoks@n's Avatar
d@nfoks@n d@nfoks@n is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 39
Default TEXalarm gereset??

Hallo,

Ik heb kort geleden audio in de vento gezet. Daarbij heb ik kort de kabels van de accu gehad. Wilde auto op slot doen met de AB van het alarm (wat ook de cv aanstuurt) en dat wilde niet...

Hij doet niks meer op het kastje. Is het de tex gereset dan? En hoe los ik dit op??
__________________
Daniël: Always said to mom; I also like beetles..
Reply With Quote
  #2  
Old 03-03-2006, 21:56
Cabby 82 TDi's Avatar
Cabby 82 TDi Cabby 82 TDi is offline
VW Addict
 
Join Date: May 2004
Posts: 573
Send a message via MSN to Cabby 82 TDi
Default

als het goed is heb je een codekaart bij je alarm gehad.......

daar staat op hoe hij het kastje weer leert te herkennen.

of je hebt een draad van het alarm niet aan gesloten.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2006, 19:42
d@nfoks@n's Avatar
d@nfoks@n d@nfoks@n is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 39
Default

Tis al gelukt! Gelukkig...

Toch bedankt!
__________________
Daniël: Always said to mom; I also like beetles..
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 03:34.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum