Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Golf en Jetta MK II
User Name
Password
Home FAQ Register Members List Calendar Today's Posts





Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-08-2020, 15:53
hummer's Avatar
hummer hummer is offline
VW Fanatic
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 486
Default km teller vervangen spoed

Ik heb een vragen over de cockpit die in een gti 1991 met een pf motor zitten. Die van mij is helaas defect .
Nu ben ik op zoek naar een andere en ik heb er eentje gevonden. Maar de toerenteller is anders die van mij gaat naar 8000 rpm en die ik gevonden heb tot 7000 rpm. Onderdeel nummer is ook anders die van mij is 191 919 059 MJ en die ik gevonden heb eindigt LL.

Is het gewoon Plug &Play of niet
Reply With Quote
  #2  
Old 05-08-2020, 16:29
Johan1982MK1's Avatar
Johan1982MK1 Johan1982MK1 is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4,805
Default

Past wel en werkt wel maar als hij uit bijv. Een 1300 komt dan zit er een andere teller in (vdo 950?) dus even zien of dat gelijk is aan je oude, anders geeft hij niet de juiste km aan. En mogelijk heb je 1 met klokje en geen mfa?
__________________
Golf1 Inari silber metallic --> engineswap --> 2.0 TFSI project topic
Út Fryslân
Reply With Quote
  #3  
Old 05-08-2020, 17:19
hummer's Avatar
hummer hummer is offline
VW Fanatic
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 486
Default

Quote:
Originally Posted by Johan1982MK1
Past wel en werkt wel maar als hij uit bijv. Een 1300 komt dan zit er een andere teller in (vdo 950?) dus even zien of dat gelijk is aan je oude, anders geeft hij niet de juiste km aan. En mogelijk heb je 1 met klokje en geen mfa?


Die van mij staat 950 en de gevonden staat ook 950 onder de dagteller en gaan allebei toto 220 km alleen toeren teller wijkt af 7000 ipv 8000.

Heeft ook MFA net als de mijne.
Reply With Quote
  #4  
Old 26-08-2020, 19:57
hummer's Avatar
hummer hummer is offline
VW Fanatic
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 486
Default

MFA werkt dus niet .Er zijn verschillende displays namelijk van Motometer en van VDO.
Ik heb VDO en deze display zijn moeilijk of niet verkrijgen. Klokje werkt wel
Reply With Quote
  #5  
Old 27-08-2020, 07:57
VeeDubber's Avatar
VeeDubber VeeDubber is offline
Volksforum Crew - S2 Racer
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 6,607
Default

Ik denk eerlijk gezegd dat je er 1 hebt met een defect display. Naar mijn weten is er geen verschil tussen Motometer en VDO. Je moet echter wel de juiste versie voor je auto hebben (1/2 stekkers, kloppende snelheids & toerenschaal, klokje/toerenteller, wel/geen MFA)
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 27-08-2020, 08:43
hummer's Avatar
hummer hummer is offline
VW Fanatic
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 486
Default

Als ik op de site kijk waar ik het display heb gekocht geven ze aan dat deze voor Motometer is. Ik had dat niet gezien. Gevraagd of zij een display voor VDO hadden. Antwoord die kunnen wij nier leveren.
Pin bezetting schijnt ook anders te zijn.
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 06:36.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum