View Single Post
  #1  
Old 03-01-2008, 20:35
Sjoes 85
Guest
 
Posts: n/a
Default 10. Original VW Golf 1 Treffen in Wolfsburg: 18-20 juli 2008

Aan alle bezitters en fans van de Golf 1 en zijn directe afstammelingen (Jetta 1, Golf 1 Cabrio, Caddy 1):

Van vrijdag 18 juli t/m zondag 20 juli 2008 wordt in het Allerpark te Wolfsburg voor de tiende keer het "Original Golf 1 treffen" gehouden, georganiseerd door de "Original Golf 1 IG".

Zelden zijn er zoveel originele (maar ook wel getunede) "Einser" (van standaardmodel t/m GTI en alles wat daar tussenin is) te zien als daar, en het kunnen er alleen maar meer worden als bezoekers van het Volksforum die ook in het bezit zijn van een Golf 1 (of een van die afstammelingen), met hun auto daarheen gaan..........zonder kan natuurlijk ook, kortom iedereen die de Golf 1(en afstammelingen) een warm hart toedraagt is daar welkom!

Wil men particulier daar iets kopen of verkopen (er is daar een z.g. "Teilemarkt"), b.v. een Golf 1 frontgrill, stoelen, hoedenplank of anders tot een complete Golf 1 toe, kan daar ook zijn slag slaan.
Aan verkoop door particulieren worden daar overigens geen kosten verbonden.

Er zijn prijsuitreikingen voor b.v. de mooiste chroombumper Golf, mooiste GTI, mooiste Cabrio enz, en voor de rest is er ook genoeg te doen. Het eten (typisch duits) en drinken daar worden tegen schappelijke prijzen verkocht, en smaakt goed!

Voor te overnachten wordt de mogelijkheid geboden om een tentje op te bouwen op het terrein van het Allerpark, maar men kan natuurlijk ook een kamer boeken in een pension/hotel in Wolfsburg of omgeving.

Voor meer info zie: http://www.golf1-ig.de/ig/meeting/index.php?lang=en

Stem ook ff in de poll!

groeten, Dennis
Reply With Quote