Thread: Vw Fanatics
View Single Post
  #41  
Old 01-07-2014, 22:14
classicline's Avatar
classicline classicline is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,823
Default

Quote:
Originally Posted by Dennis-Mash
En die uitleg kan ik zeker beamen! Die sfeer zoals het uitgelegd wordt klopt ook volledig! Was al te merken op de meeting in 2011.

Wat ik persoonlijk vaak nog wel eens jammer vind is dat je op veel meetings de zelfde auto's in de prijzen ziet vallen. Niet dat die auto's het niet waard zijn, of ik jaloers ben, maar het zou een stuk leuker zijn om na de prijs uitreiking te kijken/luisteren en er is zoveel meer!

Er werd op Asten nog door iemand de grap gemaakt bij een aantal prijs winnaars dat je er de volgende week weer voor kon klappen. En daar gaf ik hem wel gelijk in.



Dat gebeurt idd wel veel ja, is het vaak misschien ook wel terrecht maar zo blijven de auto's die niet zo ver gaan en ook super mooi zijn en veel werk in zit soms wel wat achter.

Wij hebben een jaar geprobeert voor de extreme auto's een aparte klasse te maken om zo het ook voor de minder gekke auto's leuk te maken om mee te doen, maar daar schreef zich niemand voor in en werkte dus niet helemaal.

Maar onze Show & Shine gaat dit jaar op de schop en dit is zeker wel een puntje waar we over na denken, nu was de kwaliteit dit jaar zo hoog dit jaar dat het voor de mannen van de Jury (MIVW & grote autoliefhebbers) bijna onmogelijk was het bij een top 30 te laten.

Maar wij merken ook wel elk jaar dat er heel veel hele mooie auto's zich niet inschrijven, dat zou er misschien ook wel mee te maken kunnen hebben.

Ik ben er van overtuigt dat we volgend jaar daarvoor een hele mooie en unieke oplossing hebben :-)
__________________
www.ultralow.nl
www.bdclean.nl
Reply With Quote