View Single Post
  #6  
Old 16-05-2014, 17:33
mark89769's Avatar
mark89769 mark89769 is offline
VW Guru
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 714
Default

Quote:
Originally Posted by MK2-VRT
Heb al heel vaak een schakelaar geplaatst en werkt perfect, ben niet bekend met dat slot, maar zal waarschijnlijk min of meer hetzelfde werken als het is wat ik denk dat het is, kost alleen een hoop meer geld natuurlijk.

Als hij ertussen zit moet je hem maar eens proberen uit te lezen met contact aan, dat zou niet mogen in elk geval, kun je wel in de motor en teller komen, dan werkt het dus niet en is hij zo weg te halen.

Edit,

Net even de advertentie gelezen, maar dit is wel een heel simpel ding, het nadeel zal zijn dat als je een schroevendraaier erachter zet, je zo de complete OBD stekker eruit trekt ( zit maar geklikt ), en dan is het ook weer easy want je komt zo bij de kabels..Weg gegooid geld als je het mij vraagt.


Dienen ze bij de kabels te komen of bij de stekker? Ik dacht namelijk altijd dat ze een soort van uitleesstekker erin klikken en dit dan de startblokkering verwijderd.

Mochten ze dan de stekker+slot eruit trekken en bij de kabels zijn lijkt het mij in ieder geval sterk dat ze dan kabel voor kabel in de "uitleesstekker" gaan steken (goede volgorde etc).

Het is inderdaad niet goedkoop maar ik wil/mag geen schakelaar o.i.d. er tussen zetten omdat het een leaseauto betreft.
__________________
Reply With Quote