View Single Post
  #155  
Old 12-05-2013, 16:11
a.busser's Avatar
a.busser a.busser is offline
Volksforum Triple Action Donor - Paid my piece!
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,199
Default

Quote:
Originally Posted by brabomk1g60
Enigste wat ik me de afgelopen dagen afvraag of het niet mogelijk is dat ze zo hard optreden omdat het event steeds uitgespreider begint te worden van 1 week en na enkele jaren zowat 4 weken.....

Daarbij komt ook nog eens de turbo kurve....
Ben zelf ook zoals velen gecharmeerd van de dikke auto's die daar met 3 tot 4 seconden aan de 100 zitten maar kan de gedachte niet uit me kop krijgen dat er straks ene komt die de controle over zijn auto verliest en daar ff een manneke of 20 zwaar gewond of dood rijd in de bocht waar we met z'n allen staan te kijken en te filmen hoe ze daar langs komen gereden.

Het klopt verder ook dat we een mooie melkkoe zijn qua geld daar maar dat heb je zelf in de hand, niemand verplicht je te tanken in Velden bij de bekende pomp ergens anders is het goedkoper alleen wordt je niet gezien door het grotendeel van de bezoekers als je staat te tanken.

En dan het geklaag over de politie boetes, in al de jaren op de twee laatste na (vanaf 2001) ben ik nog nooit naar een keuring gemoeten of heb ik rare boetes gekregen voor het 1 of ander.
Iedereen weet dat je daar onder de 11cm bodemvrijheid grote kans loopt om gepakt te worden of als je rubberstrepen trekt of als je in de begrenzer gaat lopen trappen of rondrijdt als een randdebiel.
Voor de rest als je papieren kloppen met de auto en alle dingen bij hebt die je bij moet hebben en geen beschadigde banden hebt door het aanlopen, je gordel aan hebt en jezelf "normaal" gedraagd zul je ook weinig last ondervinden van de lokale politie.

Volgend jaar ga ik gelukkig weer en dan ook gewoon een paar dagen ervoor maar vooral tijdens de originele meeting, overdag lekker overal kijken zien en gezien worden en savonds lekker te voet naar ut terras in Velden geloof me dan heb je een leuke tijd tijdens Worthersee


Helemaal mee eens!
Dat turbobocht gebeuren is vragen om grote problemen, dan moet je ook niet verbaasd zijn dat de politie hier keihard tegen op probeert te treden.
Je zal er maar wonen en he-le-maal niets met auto's hebben, maar wel een week of 3 iedere dag en avond een grote drukte en geluid overlast voor je deur hebben.
Er wordt ( na mijn idee) de laatste jaren vergeten dat het gebied rondom de Worthersee gewoon bewoond wordt en het geen evenementen terrein is.
Er gelden hier gewoon wetten en regels, er wonen hier gewoon een heel jaar door mensen, die wellicht niets met onze hobby op hebben, je bent er te gast, gedraag je daar dan ook na...

Ik ben benieuwd hoe de gemiddelde Nederlander zou reageren als er een paar duizend Oostenrijkers besluiten het erg leuk te vinden om 3 weken lang met een rot gang door jouw straat of dorp te scheuren.
Dit tot laat in de nacht, onder luid gejoel van over het algemeen aangeschoten publiek, die staan te pissen in voortuinen en gemeente groen, de vele blikken bier wel mee heen kunnen nemen, maar verwachten dat als deze blikken leeg je ze gewoon kan laten liggen...
Ben echt benieuwd of de gemiddelde Nederlander dan zijn kinderen met een gerust gevoel naar school laat gaan, zijn vrouw nog rustig boodschappen laat doen of de hond uit laat...

Ik vindt het echt niet gek, dat de politie steeds meer en harder optreed.
Het echte treffen is tenslotte maar 3 dagen, als wij het nodig vinden dit op te rekken tot 3 tot 4 weken, en wij in die 3 tot 4 weken maar lekker lopen te gassen en van iedere parkeerplaats een meeting terrein maken, kan je er op wachten tot er maatregelen worden genomen.
__________________
Instagram/AndreBusser
Reply With Quote