View Single Post
  #53  
Old 02-05-2013, 11:56
De Limburger's Avatar
De Limburger De Limburger is offline
Volksforum QUATTRO donor - Mr Muscle
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6,203
Send a message via MSN to De Limburger
Default

Zo ook wij zijn weer terug na een aardig vermoeiende trip, heel de reis was goed gegaan, tot Hallein in Oostenrijk, daar viel de Corrado van een vriend van mij in panne, we hebben nog geprobeerd om de wagen terug gemaakt te krijgen door bij de Oostenrijkse ANWB gebruik te mogen maken van hun brug. De man stond met de oren te klapperen toen hij zag hoe voorbereid we waren op panne. Maar het mocht niet baten, dus wij door en Mike en Linda bleven achter wachten op vervangend vervoer wat top geregeld was door de ANWB.

Wij hadden dus een uurtje of 3 niet meer gereden dus de laatste 200km waren extreem zwaar omdat we al ongeveer 38u wakker waren. Maar toch veilig aan gekomen.

In Oostenrijk, daarna hebben we een top tijd gehad, super genoten van het goeie weer, en de waanzinnige wagens die je ziet, natuurlijk ook weer een hoop nieuwe gezichten en mensen leren kennen. Ook voor Dubstone Photography een aardig setje foto's gemaakt die op Facebook te zien zijn.

Elk dag lekker gegeten en een hoop flauwekul verkocht en tranen laten vloeien door het lachen.

Gisterenmiddag rond 15u vertrokken terug naar Nederland, Nigel was al iets eerder gegaan, dus onderweg kregen we telefoon. Ook hij stond stil Turbo zei poef ook einde dus. Maar weer gered door de ANWB met een leenwagen. En ook hij weer veilig thuis. Al bij al een vermoeiende rit maar het was weer super. Echt kunnen genieten. En iederéén bedankt.

Groeten Ronnie
Dubstone Photography.

https://www.facebook.com/DubstonePhotography
__________________
Future project: Mk2 APY 210Ps S3 02M 2Wheel Racecar look.
Reply With Quote