View Single Post
  #38  
Old 28-01-2013, 17:18
DutchWilco's Avatar
DutchWilco DutchWilco is offline
Postwhore
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,167
Default

Quote:
Originally Posted by d-ick
Ik denk dat dit wel een nette competion is,misschien goed om te weten dat hij een keer overgespoten is onder garantie van audi ivm verkrijten van de lak.
Bedrijf die hem nu te koop heeft staan staan hier in de omgeving goed bekent.



Ik heb met deze man gesproken en deze auto is wel een verhaal apart.
Het is een originele Hollandse auto en is pas in 97 op kenteken gezet.
Hij heeft wat vandalisme schade gehad wat bestond uit een paar ramen stuk en wat krassen over de auto. Zij hebben hem in zijn geheel overgespoten in een 2-laags systeem waardoor de kleur niet meer verschiet zoals deze origineel deden.
Hij heeft maar 87.000km gelopen wat natuurlijk uniek is.
Ook is deze voorzien van een fabrieks-schuifdak wat ik wat vreemd vind aangezien dit de eerste is waarvan ik dit weet. Ik weet niet of ik dit als positief of negatief moet zien omdat een racer dit niet hoort te hebben en van mij ook niet hoef. Ik had voor een paar jaar terug een Mercedes 190E EVO2 en deze hadden bijna allemaal een schuifdak en vond ik niet hinderlijk.
Hij heeft nergens in elkaar gezeten en is overgespoten omdat hij bekrast was wat in mijn ogen geen negatieve gevolgen heeft op het chassis en als voordeel nu beter goed gespoten is in de originele lak.
Ik ga hier woendag-avond bij kijken en ben benieuwd of ik deze 80 in het rood wel mooi ga vinden.
Ik ga nog wel verder met zoeken, maar dit ziet er op zich wel positief uit

Vraagprijs is 6000 Euro, maar heb ik er wel voor over als hij echt zo netjes is, maar weet niet of het em gaat worden ivm de rode kleur.