View Single Post
  #16  
Old 22-10-2011, 22:49
Fryslan Fryslan is offline
VW Fanatic
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 399
Default

Sorry, maar dit zijn gewoon 2 dingen die niet samen gaan! Volkswagen en Gas is sowiesow al een kriem..

Daarnaast komt het gewoon heel erg precies een GOLF VI GTI, deze motoren hebben op benzine de nodige problemen mbt Cilinderoverslagen en motor storingen ivm de direct inspuiting, en dan ga jij er ook nog gas op zetten?

Ik blijf gewoon bij mijn mening:

Fabrikanten hebben Jaren en jaren in de ontwikkeling van een motor zitten, kwa inspuiting, aansturing, brandstofdrukken, direct inspuiting, kleppen, cilinderkoppen, vormgeving zuigers, inlaatspruitstukken met wervelkleppen, katalysatoren, NOX kat's, labdasonde's en NOX sensoren, en niet te vergeten Bougie's en Turbo's.

Hier zijn dus meerdere zeer pientere mannen dagelijks mee bezig (stuk of 50?) die dit ontwikkelen en hebben hier jaren voor nodig om alles precies zo te krijgen..

Dan komt het: 1 of andere Domme nederlander of Belg denkt van: Wacht eens ff, als je nou gewoon de inspuitsignalen afpikken van het motorregelapparaat, en die doorgeven aan de gas computer, om vervolgens meerdere sensoren door te lussen naar de gascomputer om het signaal te verneuken voor de orriginele computer (waar ze Jaren research naar gedaan hebben) zodat de auto op gas kan lopen!

Gevolg: een motor met minder vermogen, Nog HETERE verbranding (en ze worden al zo heet!!) maar wel lekker goedkoop rijden, want dat willen we zo graag!

Jongens, als je het niet kan betalen koop dan 1 of andere vreselijke Toyota Ygo, of 1 of andere FOX met een 3 pitter.. Dan kan je goedkoop rijden!

Dus: GEEN GAS op een Volkswagen! En ZEKER niet op een TUrbo motor met directe inspuiting.. Gas is om op te koken, en niet om op te rijden...

Koop een Fiets ofzo..


EDIT:

Over Bifeul verhalen.. kijk dat word al heel anders!

Dit is een systeem dat compleet mee ontwikkelt is met de motor, en dus ook orrigineel en op de juiste manier afgeregeld kan worden, en idd dat rijdt niet heel verkeerd!

Aftermarket: NOT DONE, hoort in het rijtje thuis van de Carbonlook Dashboard inlegopplak delen.. van de halfords..
Reply With Quote