Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Off Topic > Computers en electronica
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 25-12-2006, 18:53
John John is offline
VW Addict
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 564
Send a message via MSN to John
Default Vaag pc probleem. (geen geldige win32-toepassing)

Ik heb een heel raar probleem met mijn pc.
Als ik iets wil installeren van een CD-rom heb ik nergens last van.
Installeer ik iets van DVD-rom dan werkt autorun niet en als ik in verkenner op autorun.exe of setup.exe klik dan geeft hij de foutmelding: autorun.exe is geen geldige win32-toepassing.
Of als ik Setup.exe aanklik dan staat er setup.exe is geen geldige win32-toepassing.
Hij doet dit niet bij iedere dvd en ook heb ik al een andere dvd-speler geprobeerd maar dat maakt ook niks uit.
PC ook al opnieuw geinstalleerd gehad maar ook geen resultaat.
Het zijn originele dvd's trouwens waarvan ik installeer.

Wie van de computerfreaks kan mij helpen??
__________________
Dutch.Dub member
Reply With Quote
  #2  
Old 26-12-2006, 14:40
maniacmark's Avatar
maniacmark maniacmark is offline
Forum junkie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,544
Default

welke dvdsoftware gebruik je?
Reply With Quote
  #3  
Old 26-12-2006, 14:45
John John is offline
VW Addict
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 564
Send a message via MSN to John
Default

dvdsoftware?? Geen.
XP ziet mijn dvd-speler gewoon en als ik een spel vanaf een dvd-rom wil installeren dan krijg ik die melding.

Heb de flatcable al vervangen, systeemherstel gedraaid, bios gereset maar niks helpt.
Ik kan wel de dvd kopieren naar de harde schijf maar soms kan ik bijvoorbeeld geen text-bestandje mee kopieren.Dan geeft hij een foutmelding dat dat niet gaat.

Denk dat de pc zelf (moederbord) het zachtjes aan het begeven is.
__________________
Dutch.Dub member
Reply With Quote
  #4  
Old 26-12-2006, 19:32
maniacmark's Avatar
maniacmark maniacmark is offline
Forum junkie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,544
Default

je kan altijd ff je dvdspeler losdraaien, in een andere pc zetten, kijken of deze daar gewoon functioneert en dan kan je zaken gaan uitsluiten
uit ervaring kan ik zeggen dat flatcables niet snel kaopt gaan, maar sommige spelers (het net zoals moederboarden) wel eens willen begeven.
Sluit dus eerst ff uit of je speler niet lastig doet: een speler kost nog geen 2 tientjes, een brander 3. Een mobo (als je al een mobo in de goede socket vindt alst al wat ouder is) is stukken duurder.
veel succes iig
verdere vragen kan je altijd posten
Reply With Quote
  #5  
Old 26-12-2006, 20:24
John John is offline
VW Addict
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 564
Send a message via MSN to John
Default

Ik heb mijn net nieuwe dvd-speler overgezet in mijn andere wat oudere pc en daar geeft ie geen problemen.
Dus het zit in de pc zelf ergens.
__________________
Dutch.Dub member
Reply With Quote
  #6  
Old 26-12-2006, 20:54
maniacmark's Avatar
maniacmark maniacmark is offline
Forum junkie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,544
Default

probeer eens de flatkabel aan te sluiten op de secondary ipv primary poort of andersom
misschien een poort dan naar de #%^&
Reply With Quote
  #7  
Old 27-12-2006, 22:40
John John is offline
VW Addict
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 564
Send a message via MSN to John
Default

Het is opgelost.
InCD van Nero 6.6 was de boosdoener.
Heb nu een vorige versie van Nero 6 erop gezet en het is over.
__________________
Dutch.Dub member
Reply With Quote
  #8  
Old 27-12-2006, 22:54
vwleusden's Avatar
vwleusden vwleusden is offline
REALLY Bored
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5,366
Send a message via MSN to vwleusden
Default

Illegale rommel zeker
__________________
1989 Golf 2 1.8 WOB 16V throttle bodies
2013 Renault Megane Estate GT Line TCe
2011 Ford Ka
Reply With Quote
  #9  
Old 02-01-2007, 22:45
vw team extreme's Avatar
vw team extreme vw team extreme is offline
VW Enthousiast
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 230
Send a message via MSN to vw team extreme
Default

Als je incd hebt geinstalleerd dan schakeld hij meestal de autorun uit
Reply With Quote
  #10  
Old 02-01-2007, 22:51
MarlyNL's Avatar
MarlyNL MarlyNL is offline
VW Enthousiast
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 67
Send a message via MSN to MarlyNL
Default

Dan is het waarschijnlijk een programma voor windows 98 ofzo.
Maar kun je ook naar deze computer en rechtermuisknop verkennen doen op dvd en dan starten wat je nodig hebt.
als dat niet werkt compatibiliteit veranderen.
Weet zo niet hoe...
Reply With Quote
  #11  
Old 03-01-2007, 10:07
maniacmark's Avatar
maniacmark maniacmark is offline
Forum junkie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,544
Default

zit bij eigenschappen - compatibiliteit en dan ff goed zetten
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 07:38.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum