Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Luchtgekoeld > Type 3 (fastback, notchback, squareback)
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 07-02-2010, 10:33
syncrosan syncrosan is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default olie lampje en zoemer probleem

Hallo,

Onze T3 syncro 2.1 heeft een probleem...

Starten en stationer draaien doet hij goed, maar zodra je gas geeft en flink toeren maakt slaat het olie controle lampje en de zoemer in alarm.

De 2 sensoren op het blok zijn al vervangen voor originele nieuwe, hij is nagelopen dor Paalman uit Pijnacker en zij zeggen dat het in de tellerunit zit. Nu hebben wij deze ook vervangen voor een ander maar het probleem blijft onstaan.

Volgens Kees Postma moeten wij er een flink stuk mee gaan rijden, omdat hij een lange tijd heeft stil gestaan doet zich dit probleem voor. Wie weet of hij echt gelijk heeft of moeten wij er juist niet mee gaan rijden?

Wie heeft er voor ons een oplossing want wij zijn een beetje radeloos?

groetjes San
Reply With Quote
  #2  
Old 07-02-2010, 19:28
breadfan83's Avatar
breadfan83 breadfan83 is offline
Volksforum Draaideur Donateur Wheeler Dealer
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 17,400
Send a message via AIM to breadfan83 Send a message via MSN to breadfan83
Default

Twee posts, lid sinds februari 2010... laat me raden, de search heb je zeker nog niet gebruikt hè?

Probeer eens via de search te zoeken naar oplossingen. Voor dit probleem zijn al heel wat topics gemaakt met daarin pagina's uitleg over mogelijke oorzaken.

Heb laatst iets gelezen over een bevroren carterontluchtingsslang. Probeer daar alvast eens op te zoeken.

Succes d'r mee, en welkom.
__________________
Klutch Shirts

Quote:
Originally Posted by Richard
broodfanaat heeft gelijk


Buyer / seller feedback thread
Golf mk2 16v W.I.P.
Boot-sale
Reply With Quote
  #3  
Old 09-02-2010, 09:40
Peppie's Avatar
Peppie Peppie is offline
VW Addict
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 561
Send a message via MSN to Peppie
Default

Plus in de verkeerde rubriek.....

Is een verschil tussen een T3 en een type 3
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 15:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum