Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Corrado en Scirocco
User Name
Password
Home FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 14-03-2016, 09:09
tdibertje tdibertje is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 48
Default V5 in Scirocco 2 mogelijk?

Hallo ombouwers onder jullie.

Zoals de titel al doet vermoeden, heb ik de vraag of het mogelijk is om een V5 motor (motorcode AQN) in een Scirocco 2 te bouwen?
Is er genoeg ruimte onder motorkap?
Wat moet ik allemaal aanpassen?
Zijn er mensen die dit al gedaan hebben?
En kan ik problemen bij de RDW verwachten?

Mvg. tdibertje.
Reply With Quote
  #2  
Old 14-03-2016, 10:00
Gout's Avatar
Gout Gout is offline
VW Fanatic
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 311
Default

Ja hoor , bolt action / epytec verkoopt hier een mooie steunenkit voor

Rdw : moet netjes zijn ingebouwd en zorgen voor papieren bij de motor (herkomst)

Succes
Reply With Quote
  #3  
Old 14-03-2016, 11:39
chrisjuh chrisjuh is offline
Forum junkie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,832
Default

Zorg dat je voor de RDW alle data hebt van de donorauto/motor!
__________________
FAHRVERGNÜGEN!
Reply With Quote
  #4  
Old 14-03-2016, 18:23
Scirocco_1600's Avatar
Scirocco_1600 Scirocco_1600 is offline
Forum junkie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,989
Default

jup is mogelijk zelf een vr6 is mogelijk ... alles wat in een golf 1 past , past ook in een scirocco 2
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 12:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum