Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Golf en Vento MK III
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 09-09-2017, 20:30
heine 1 cabrio heine 1 cabrio is offline
Forum Regular
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 235
Default Gaskleppositie sensor inleren???

Ik heb een mk2 met een mk3 2e blok met een storing van de gaskleppositie sensor ik kon de storing niet wissen.
Ik heb nu een nieuwe sensor gemonteerd maar moet die ook ingeleerd worden? Ik dacht dat dat bij zo'n oud type blok niet hoefde maar de storing is er nog steeds en niet wissen dus begin nu te twijfelen.*
Is er iemand die hier meer van weet?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2017, 08:13
Jeff's Avatar
Jeff Jeff is offline
No personal life
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2,167
Default

Nee dat hoeft niet.
Controleer je bedrading van en naar de computer.
__________________
Groeten van Jeff
Golf 1 cabriolet 2.0 8V
www.Golfcabrio.com
Alles voor de Golfcabrioot!
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2017, 10:30
heine 1 cabrio heine 1 cabrio is offline
Forum Regular
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 235
Default

Dank je
Reply With Quote
  #4  
Old 28-08-2018, 21:27
101NLD 101NLD is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 32
Default

issue al opgelost ik heb iets gelijk aardigs
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 01:28.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum