Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > International > Watercooled technical forums > Golf, Jetta and New Beetle Mk4
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 28-10-2020, 23:22
Spw.VW Spw.VW is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 5
Default New here and looking for help on a problem with my Golf Mk4

Hello all,

Let me introduce myself first. My name is Bas. I am 25, live in Holland and I am recently a proud owner of a golf MK4 1.6L 16V.

The first few days after my purchase everything went great. But today on the highway something happened that scared me a bit. When I was driving in 5th Gear all of a sudden I had no power, while my foot hasn't moved an inch on the gaspedal. It was just as if I had let go of the throttle while I didn't do anything. I pressed in the gaspedal and still no response. After a few attempts it suddenly worked again. A few hours later the same thing happened on the highway in 5th. I do not have it with any order gear and only on the highway. It seems to me that this starts when I drive in the same speed for a while, so after no accelaration or deceleration.

Does anyone knows what could be the problem?

Many thanks in advance,

Spw.VW
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 07:38.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum