Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Golf,Bora en New Beetle MK IV
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 10-03-2018, 09:53
HotWheels's Avatar
HotWheels HotWheels is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 714
Default Automaat schakelt niet

Onze Golf 4 uit 1999 (125000km) wil niet meer opschakelen met koude motor. Wanneer de olie op temperatuur is, schakelt ie wel.
Ik heb de automaat al laten spoelen maar heeft dus niet gewerkt.
Ik hoor graag suggesties van wat t kan zijn voordat ik m weer naar de garage breng.

Alvast bedankt!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2018, 08:21
HotWheels's Avatar
HotWheels HotWheels is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 714
Default

Niemand??
Reply With Quote
  #3  
Old 15-03-2018, 17:54
Mot's Avatar
Mot Mot is offline
Forum Regular
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 254
Default

Automaat al uitgelezen?
Reply With Quote
  #4  
Old 16-03-2018, 16:59
HotWheels's Avatar
HotWheels HotWheels is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 714
Default

Ja is gebeurd met t flushen. Toen ie gespoeld was, had ie geen foutmeldingen en schakelde weer prima. Volgende dag (olie weer afgekoeld) schakelde ie niet meer.
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 15:20.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum