Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek overig > Ice en andere auto electronica
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-04-2019, 06:19
Haanhoefforum Haanhoefforum is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 13
Default Lampstoring, maar lamp niet defect?

Hallo

Ik krijg op het dashboard van mijn Caddy IV een melding dat er een lamp kapot zou zijn. Alle lampen heb ik gecontroleerd (incl openen lampunits om te checken) en ik heb geen defecte lampen gevonden.

Echter; De parkeerverlichting werkt niet goed. Wanneer ik parkeerverlichting links in schakel brand deze lamp aan de voorzijde niet. Aan de achterzijde gaat het licht wél aan. Maar het vreemde is dat aan de voorzijde dezelfde lamp gebruikt wordt voor parkeerverlichting als voor dagrijverlichting, en in de dagrijverlichtingsstand doet hij het wel. (normaal gezien brand deze lamp bij parkeerverlichting zwak en bij dagrijverlichting fel)

Lijkt dus iets met een schakeling oid te zijn? Kent iemand dit probleem en de bijbehorende oplossing?
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 19:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum