Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek overig > Ice en andere auto electronica
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-05-2020, 14:36
HerbertW HerbertW is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 14
Default Geen geluid

Hallo,

Ik heb een Rns310 radio.
Nu heb ik sinds vanmiddag geen geluid meer..
Iemand een idee?

Ook en cd speelt ie niet af.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-05-2020, 06:51
VeeDubber's Avatar
VeeDubber VeeDubber is offline
Volksforum Crew - S2 Racer
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 6,071
Default

Wat doet hij nog wel?
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2020, 20:13
HerbertW HerbertW is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 14
Default

Alles brandt, maar geen RDS en ook geen geluid.
CD werkt ook niet
Reply With Quote
  #4  
Old 07-05-2020, 11:45
VeeDubber's Avatar
VeeDubber VeeDubber is offline
Volksforum Crew - S2 Racer
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 6,071
Default

Dat lijkt mij een probleem in de unit zelf. Voor de zekerheid nog even de zekeringen checken, maar lijkt me onlogisch als oorzaak.
__________________
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 15:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum