Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Luchtgekoeld > Type 1 (kever '49->)
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 11-08-2006, 21:47
BugDubs's Avatar
BugDubs BugDubs is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 40
Send a message via AIM to BugDubs
Default Dynamo probleem

Hallo, heb hier een 1200 kever uit 1972, maar nu ik er aan wil beginnen begeeft de dynamo het, het is een type gelijkstroom 12V. Heeft er iemand tips, hij laad echt niets meer bij en moet gerepareerd of vervangen worden, maar de hele motor eruit voor de dynamo is dat nou echt nodig
__________________
GET VIP V-DUB or DIE TRYING!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-08-2006, 00:48
joost's Avatar
joost joost is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 33
Default

heb je al gekeken of de koolborstels goed zijn? al gemeten op de dynamo met draaiende motor? motor hoeft er niet perse uit maar is wel makkelijker als je hem echt moet vervangen.
zou trouwens ook nog aan de spanningsregelaar kunnen liggen.
__________________
tou much dreams,not enough money
Reply With Quote
  #3  
Old 14-08-2006, 22:27
joost's Avatar
joost joost is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 33
Default

is vooral makkelijk als je het op de camping van keverweekend bergharen noodgedwongen moet doen (2jaar terug)
__________________
tou much dreams,not enough money
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 06:48.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum