Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Golf,Bora en New Beetle MK IV
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #41  
Old 15-02-2009, 09:22
ronnie_v's Avatar
ronnie_v ronnie_v is offline
Postwhore
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,273
Default

o-ring is een rubber ring tussen sensor en watermondje
Reply With Quote
  #42  
Old 15-02-2009, 13:58
obimaster obimaster is offline
VW Addict
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 509
Default

Quote:
Originally Posted by ronnie_v
o-ring is een rubber ring tussen sensor en watermondje

dankju

altijd leuk om iets bij te leren


grtz
Reply With Quote
  #43  
Old 12-03-2009, 22:40
Beetlefreak's Avatar
Beetlefreak Beetlefreak is offline
6k and counting...
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6,356
Send a message via MSN to Beetlefreak
Default

Quote:
Originally Posted by Beetlefreak
Watertemp. sensor schijnt een probleem te zijn bij MkIV modellen.
Bij mijn Bora schommelt de temp. vaak tussen 0 en 90! Sensors liggen op voorraad bij de dealert

Afgelopen vrijdag APK gehad en toen is ook de temp. sensor vervangen. Sindsdien weer helemaal ok, motor presteert ook beter nu.
__________________
:: Meeting Gallery '07 / '08 / '09 ::

Flickr

Fryske Âlde Skoalle Loftkuolle Gêrs Jarre Memmebatsers!
Reply With Quote
  #44  
Old 13-03-2009, 06:43
Sjeesbeest's Avatar
Sjeesbeest Sjeesbeest is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,444
Default

de polo 1.4 16v van mijn vrouw werd ook niet warm op het dash..... heb ook maar ff de (groene 4pins) tempsensor vervangen..... en verhip........ alles werkt weer en de wagen is nog zuiniger geworden ook
Reply With Quote
  #45  
Old 22-03-2009, 10:19
VWFARMER's Avatar
VWFARMER VWFARMER is offline
Forum Regular
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 162
Default

TOP jongens
Ik heb van het weekend ook de sensor vervangen samen met de termostaat
En het werk weer helemaal normaal

bedankt

Last edited by VWFARMER : 25-03-2009 at 21:18.
Reply With Quote
  #46  
Old 27-11-2018, 12:35
Ronald27 Ronald27 is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Default

temperatuur sensor en thermostaat vervangen en de temperatuur blijft te laag, schommelt rond de 60 70 graden. werktemp. bij de polo 6n2 is tussen de 80 en 90 grade, en wat kan ik er nu nog aan doen
Reply With Quote
  #47  
Old 27-11-2018, 16:35
René's Avatar
René René is offline
10k maniac
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 20,818
Default

Sensor kapot?
Meter kapot?
Thermostaathuis kapot?
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 09:03.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum