Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Off Topic > Computers en electronica
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 13-07-2011, 15:27
mark89769's Avatar
mark89769 mark89769 is offline
VW Guru
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 712
Default Vagcom

Heb een OBDII kabel gekocht bij OBDtools.nl, heb alles geinstalleerd en kabeltje werkt maar krijg de foutmelding: "no response from controller" wanneer ik een module in wil gaan, bij elke module krijg ik deze foutmelding.

heeft iemand hier een oplossing voor, kan het liggen aan dat ik windows 7 gebuik??

oh ja, ik gebruik vagcom 409.1 voor een AFN tdi
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 22-07-2011, 16:51
Sinaasboom's Avatar
Sinaasboom Sinaasboom is offline
Forum Regular
 
Join Date: May 2011
Posts: 264
Default

Hallo Mark,

Ik heb geen verstand van een OBD tool e.d, maar eventueel wel van computers.
Hoe is deze kabel aangesloten? Via een com poort?

Het zou kunnen dat je bij apparaatbeheer even bij com poorten moet kijken, en jou kabeltje op de goede com poort moet zetten.

Nogmaals, ik heb geen idee over wat er precies fout is maar als je met windows 7 en com poorten werkt kan het misschien wel bovenstaande oplossing zijn.

Gr Sinaasboom
Reply With Quote
  #3  
Old 21-08-2011, 10:16
mark89769's Avatar
mark89769 mark89769 is offline
VW Guru
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 712
Default

Quote:
Originally Posted by Sinaasboom
Hallo Mark,

Ik heb geen verstand van een OBD tool e.d, maar eventueel wel van computers.
Hoe is deze kabel aangesloten? Via een com poort?

Het zou kunnen dat je bij apparaatbeheer even bij com poorten moet kijken, en jou kabeltje op de goede com poort moet zetten.

Nogmaals, ik heb geen idee over wat er precies fout is maar als je met windows 7 en com poorten werkt kan het misschien wel bovenstaande oplossing zijn.

Gr Sinaasboom


Nog bedankt voor je reactie, heb het eindelijk werkend gekregen. Er waren 2 stuurprogramma's geinstalleerd waarvan je er van 1tje een com poort moest selecteren. Hij foolt de programma's eigenlijk dat een USB poort een COM poort is.
__________________
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 19:28.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum