Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > International > General > Ideas & Remarks
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 24-05-2004, 13:33
Marcski's Avatar
Marcski Marcski is offline
Volksforum Crew - Bolt Action parts
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 12,696
Default Problems with photo-album

We found out today that most pictures in the gallery don't work.
Most pictures don't show, and even some thumbnails don't work.

We are trying to find out what happened and to fix it as soon as possible.
We'll keep you informed.

Last edited by Marcski : 24-05-2004 at 17:58.
Reply With Quote
  #2  
Old 24-05-2004, 15:07
sjampoo's Avatar
sjampoo sjampoo is offline
Married to PC
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,350
Default

I don't what to hear you say: Most pictures are gone..

I'd like to hear: The aren't available right now. They are on a disk in the server somewhere, you just can't reach them like right now...

not 'gone'

(and If they're gone,. .... don't make me cry!)
__________________
10 jaar 'Het Polo86(c) Register' 1999-2009


Geld moet rollen*
*maar dan liefst wel míjn kant op!
Reply With Quote
  #3  
Old 24-05-2004, 17:58
Marcski's Avatar
Marcski Marcski is offline
Volksforum Crew - Bolt Action parts
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 12,696
Default

okay, okay, i changed it...
Reply With Quote
  #4  
Old 24-05-2004, 23:09
Marcski's Avatar
Marcski Marcski is offline
Volksforum Crew - Bolt Action parts
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 12,696
Default

Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 08:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum