Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Caddy
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-10-2016, 20:39
robkes22 robkes22 is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1
Default Motorswap caddy mk1 brandstofpomp vraag?

Hallo, ik ben nu zo'n anderhalf jaar bezig met het opknappen van mijn Caddy mk1. En ik heb nu een donor golf 3 1.8 90pk benzine die er in gaat. Nu zit ik alleen met de vraag wat ik het beste kan doen met de brandstof toevoer vanaf de tank. Is er een brandstofpomp/ vlotter die er zo in past van andere vag of is de beste optie om een externe brandstofpomp te plaatsen? Ben benieuwd naar de adviezen.

Bvd.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-2016, 15:24
ewcaddymk1's Avatar
ewcaddymk1 ewcaddymk1 is offline
No personal life
 
Join Date: Nov 2011
Location / Country: VRyslan
Posts: 2,936
Default

heb onder mijn caddy gewoon losse pomp met los filter gedrukt , nooit geen last mee gehad
__________________
TSJA ......zeg het maar!!


Caddy '85 >1.6D > 1.6TD >1.9TDI >2.8VR6>2.8 AQP 24v
Reply With Quote
  #3  
Old 08-10-2016, 19:20
golf mkII 16v golf mkII 16v is offline
Getting there...
 
Join Date: Oct 2005
Location / Country: dussen
Posts: 7,455
Default

Losse zelf aanzuigende drukpomp als de aansluiting bovenop de tank zit
Reply With Quote
  #4  
Old 30-10-2016, 09:21
ewcaddymk1's Avatar
ewcaddymk1 ewcaddymk1 is offline
No personal life
 
Join Date: Nov 2011
Location / Country: VRyslan
Posts: 2,936
Default

caddy heeft de aansluitingen aan de ondekant dus een losse pomp is voldoende
__________________
TSJA ......zeg het maar!!


Caddy '85 >1.6D > 1.6TD >1.9TDI >2.8VR6>2.8 AQP 24v
Reply With Quote
  #5  
Old 26-03-2017, 16:08
stefanmk1 stefanmk1 is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Default

hallo ik wil even inhaken hierop, heeft een Caddy een opvoerpomp?
ik heb een caddy mk1 1984 met aansluitingen onderaan en verder zit er tussen de leidingen naar het filter/motor geen opvoerpomp
zit deze als aanwezig in de tank?

ik krijg geen diesel bij de brandstofpomp en hoor ook niks zoemen als ik het contact omzet.
Reply With Quote
  #6  
Old 26-03-2017, 20:36
Johan1982MK1's Avatar
Johan1982MK1 Johan1982MK1 is online now
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Mar 2010
Location / Country: Friesland
Posts: 3,801
Default

Wat voor diesel zit erin? Een pompverstuiver heeft een opvoer pomp nodig. Een td een d of een tdi met rotatiepomp zuigt zelf aan.
__________________
Golf2 Diesel 1985 (Daily)
Golf1 Inari silber metallic 1.5Aut 4-deurs --> 2.0 16v Digifant1 project topic
Reply With Quote
  #7  
Old 27-03-2017, 22:03
stefanmk1 stefanmk1 is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Default

Een 1.6 TD 40kw/54pk brandstofpomp op de distributie dus een rotatiepomp

Heb hem een paar keer geprobeerd te starten maar de slangen lopen niet vol.
Ik ga de slangen wel eerst vol zetten met diesel en dan proberen
Reply With Quote
  #8  
Old 11-07-2017, 14:07
ewcaddymk1's Avatar
ewcaddymk1 ewcaddymk1 is offline
No personal life
 
Join Date: Nov 2011
Location / Country: VRyslan
Posts: 2,936
Default

retourslang ff los en dan alles doorzuigen tot dat er overal diesel in zit, dan gaat het vast lukken
__________________
TSJA ......zeg het maar!!


Caddy '85 >1.6D > 1.6TD >1.9TDI >2.8VR6>2.8 AQP 24v
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 14:34.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum