Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Golf,Bora en New Beetle MK IV
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-03-2017, 20:43
philippehopman philippehopman is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Default laadstroom lampje blijft uit, ook na nieuwe dynamo

Hallo,

Een 1.9 TDI laadt niet bij. andere dynamo gemonteerd: zowel stationair als met gas geen respons van de dynamo.

Wat wel apart is: het laadstroom lampje heeft niet gebrandt en brandt nu ook niet.

Alle kabels en stekkerverbindingen lijken zo met het oog ok.

Wat zou dat kunnen zijn? het laadstroom lampje zelf?? of is dit iets voor echt oude autos?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-03-2017, 08:52
vagg freak vagg freak is offline
VW Enthousiast
 
Join Date: Jan 2006
Location / Country: holland breda
Posts: 96
Send a message via MSN to vagg freak
Default

Er zit een blauwe draad bij de accu komt daar geen stroom op dan laad de dynamo niet bij
__________________
golf 2 diesel

golf1 cabrio
Reply With Quote
  #3  
Old 19-03-2017, 13:55
philippehopman philippehopman is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Default

na heel lang bij een garage gestaan te hebben: de dyamo krijg op een van de draden geen voorspanning! oorzaak nog steeds niet gevonden!
Reply With Quote
  #4  
Old 19-03-2017, 14:22
René's Avatar
René René is offline
Volksforum Crew
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 22,829
Default

Ik heb het meegemaakt bij een Golf 4 TDI, dat er een breukje zat in de blauwe draad halverwege de motorruimte. Hierbij stond er dus wel spanning op als hij uit de dynamo kwam, maar ingang instrumentenpaneel niet. Was toen een kwestie van steekproefsgewijs prikken om te kijken waar de breuk zat. Toen een draadje om de breuk heen gelegd en klaar.
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 15:18.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum