Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek overig > Ice en andere auto electronica
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 25-06-2019, 13:04
RTC RTC is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Default golf mkII g60 radioprobleem

hallo,

Er zat een originele radio in de golf welke helaas geen posten meer kan vinden.

graag had ik daarom een ander model ingebouwd (in handschoenkastje, wegens behouden oem look)

heb de sony mex bt3700u geprobeerd (alsook een paar andere) maar kan deze totaal niet in gang krijgen.


stroomtoevoer is ok, cd speler van de radio maakt lawaai, maar op het scherm komt er helaas niets, heb ook met andere radio geprobeerd, maar zelfde probleem.

is er iemand die me hierbij kan helpen?
excuses als dit al ergens gepost werd.


greetz
Reply With Quote
  #2  
Old 25-06-2019, 15:40
Roy16VG60's Avatar
Roy16VG60 Roy16VG60 is offline
Volksforum Donateur - Mr G60
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 979
Default

Je moet 3 draden aansluiten;

1 massa, een constante 12V en een geschakelde 12V die je eventueel ook aan de constante mag hangen.

Dan moet de radio aan gaan, al dan niet met contact aan. Eventueel spanning op de draden controleren met een testlampje of multimeter.
__________________
2007 BMW X5 3.0d xDrive
2005 Volkswagen Golf 5 GTI DSG
2005 Volkswagen Touran 2.0 TDI Highline
2003 Volkswagen Touran 1.6 FSI -> R32
Reply With Quote
  #3  
Old 25-06-2019, 15:55
Ottie1976 Ottie1976 is offline
VW Fanatic
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 421
Default

Ik zou gaan voor een mooie originele die in je dashboard past...

Staat zo netjes....
Reply With Quote
  #4  
Old 25-06-2019, 19:35
RTC RTC is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Ottie1976
Ik zou gaan voor een mooie originele die in je dashboard past...

Staat zo netjes....



Jup, is de bedoeling... Vandaar dat de nieuwe ingebouwd wordt in het handschoenkastje. Maar dan moet deze wel werken natuurlijk
Reply With Quote
  #5  
Old 25-06-2019, 19:38
RTC RTC is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Roy16VG60
Je moet 3 draden aansluiten;

1 massa, een constante 12V en een geschakelde 12V die je eventueel ook aan de constante mag hangen.

Dan moet de radio aan gaan, al dan niet met contact aan. Eventueel spanning op de draden controleren met een testlampje of multimeter.



Thx voor de tip, helaas heb ik dit al geprobeerd.
Geel (van de auto) hangt aan rood van de radio (dit zou de constante moeten zijn) bij de beide Sony radio's hoor ik onmiddellijk de cd lader zoemen, maar kan wel niks op het scherm toveren :/


Heb de draden samengenomen op de constante zoals je gezegd had, en het werkt! Thx makker

Last edited by RTC : 25-06-2019 at 19:47.
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 22:30.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum