Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > International > Watercooled technical forums > Golf and Jetta Mk3
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 10-04-2004, 02:02
gironpapi gironpapi is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
Exclamation I need some help

I have jetta 95III 2.0 ABA engine with 87,000 miles on it, but dosen't feel well with the engine. the engine stalls sometimes when is running and when I wait the green light on the street, felling like small explotions, the car have complete tune up and new MAf sensor but the wierd part on this only happen with the engine it's warm and runing on the street. when it's parking the engine no show problems at all, the engine dosen't have missfire no check engine light on or lose power. somebody can help me?
Reply With Quote
  #2  
Old 13-04-2004, 16:42
southside's Avatar
southside southside is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 21
Send a message via AIM to southside
Default

Quote:
Originally Posted by gironpapi
I have jetta 95III 2.0 ABA engine with 87,000 miles on it, but dosen't feel well with the engine. the engine stalls sometimes when is running and when I wait the green light on the street, felling like small explotions, the car have complete tune up and new MAf sensor but the wierd part on this only happen with the engine it's warm and runing on the street. when it's parking the engine no show problems at all, the engine dosen't have missfire no check engine light on or lose power. somebody can help me?

i wish i knew about 2.0's...my buddy down the street pulls them apart in his sleep, I'll ask him and see wut he thinks
__________________
bot-stylz - reppin' East Coast US
Reply With Quote
  #3  
Old 22-12-2004, 06:19
dasherh20 dasherh20 is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1
Send a message via AIM to dasherh20
Default

check all of your vacuum hoses especially the ones that go to the fuel pressure regulator,make sure they are not cracked or dry rotted.if all that checks out try checking the timing, the timing belt may have jumped time or the distributor could be going bad.if you haven't replaced the fuel filter now would be a good time to do it.it could also be a bad coil, try spraying the coil with a spray bottle, with the car running, at night time(so that you can see if the spark from the coil is arcing out somewhere).most importantly look for bad grounds,check your battery cables,and make sure you have the correct sparkplug wires with the steel boot covers preferably bosch.just a few things you can do real cheap or for nothing to try and lead you in the right direction.
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 00:49.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum