Thread: M.I.V.W. 2014
View Single Post
  #43  
Old 03-08-2014, 22:43
Bart. Bart. is offline
Forum Regular
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 215
Default

Vorig jaar stond het vol met Citroën Berlingo's en Opel Astra's. Heb vandaag precies 1 Opel Astra gezien. Daardoor leek het waarschijnlijk een stuk minder vol dan vorig jaar (en was vorig jaar niet later in het jaar, na de zomervakanties e.d.)?

Daarnaast echt een goeie zaak dat er een paar hele strakke BMW's en Mercedessen het terrein op mochten. Stuk voor stuk pareltjes, uiteraard kwam ik voor de VAG's en daar was ook genoeg te kwijlen.

Afvalemmers was idd prettig geweest. Als je een kilometer van je auto vandaan bent neem je niet zo snel je lege blikje drinken mee terug. En muntenverkoop zal wel gedaan zijn i.v.m. tijdbesparing. Dit werkte averechts (voor voor ons als bezoeker erg irritant om 15 minuten x2 in de rij te staan voor een kroketje).

Verder: onze groep heeft echt een topdag gehad. Blaren op de voeten, verbrande nek, vermoeide lachspieren. Machtig mooi. Complimenten voor de organisatie! Een paar maanden zelf zat ik zelf in de organisatie van een groot auto-event (weliswaar geen Vag, maargoed) en ik snap hoe lastig dit moet zijn voor vrijwilligers.
Reply With Quote