View Single Post
  #1  
Old 22-04-2014, 10:34
NicolasD NicolasD is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Lightbulb Scirocco Roadtrip Meeting komende mei of juni.

Beste ,

Ik loop er al eventjes mee om eens een Scirocco Roadtrip meeting te houden. Dit met zowel oudere modellen als nieuwere modellen.
De meeting is bedoel om mede-scirocco houders te leren kennen. Het is geen gewone meeting, maar een Roadtrip meeting.
De bedoeling is om af te spreken op een parking, één die groot genoeg liefst, en om daarna een Roadtrip te doen met alle aanwezige scirocco's.

De Roadtrip is ongeveer 70KM. Dit zowel gewone wegen, landelijke wegen en snelweg. De trip zal nog getest worden zodat laagrijders onder ons geen obstakels hebben. De start is geplant in Kortrijk, met de Roadtrip in de omgeving. (Moorsele, Dadizele, Zwevegem, Kortrijk, Wevelgem,...)
Via google maps ziet alles er wel goed uit, maar deze komende dagen doe ik de trip zelf eens. (En zo nodig aanpassen in er obstakels zijn.)
Een roadbook zal ik proberen digitaal te maken, zodat iedereen als men dit wenst kan afdrukken. Foto's zal ik ook er in plaatsen om herkenningspunten te hebben. (Deze zal ik nemen als ik de roadtrip zelf ga testen eerst)

De datum staat nog niet vast, dit om de mensen tijd te geven en te kunnen laten kiezen wanneer het hen best past. De dag met de meeste stem zal gekozen worden voor deze Roadtrip meeting. Om zo veel mogelijk mensen te kunnen laten deel nemen.
Stemmen gebeurd via: http://doodle.com/vcwsf2n93fgrvzdn

Ook inschrijven is verplicht om zo de aantal deelnemers en afspreek locatie te kunnen bepalen.
Hier de VW scirocco Community link: https://www.facebook.com/groups/711089545598635/


Ik hoop ook via hier mensen te kunnen aansporen om mee te doen.
Hope to see you !

PS: Mensen met tips of dergelijks omtrent deze roadtrip, feel free to schoot hier!
Reply With Quote