Volksforum.com

Volksforum.com (http://www.volksforum.com/forum/index.php)
-   Golf en Vento MK III (http://www.volksforum.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Gaskleppositie sensor inleren??? (http://www.volksforum.com/forum/showthread.php?t=141105)

heine 1 cabrio 09-09-2017 20:30

Gaskleppositie sensor inleren???
 
Ik heb een mk2 met een mk3 2e blok met een storing van de gaskleppositie sensor ik kon de storing niet wissen.
Ik heb nu een nieuwe sensor gemonteerd maar moet die ook ingeleerd worden? Ik dacht dat dat bij zo'n oud type blok niet hoefde maar de storing is er nog steeds en niet wissen dus begin nu te twijfelen.*
Is er iemand die hier meer van weet?

Jeff 10-09-2017 08:13

Nee dat hoeft niet.
Controleer je bedrading van en naar de computer.

heine 1 cabrio 10-09-2017 10:30

Dank je

101NLD 28-08-2018 21:27

issue al opgelost ik heb iets gelijk aardigs


All times are GMT +1. The time now is 21:33.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.